Pàgines

dimarts, 6 de desembre del 2011

Taula de Nadal


A les festes de Nadal ens trobem tota la família per dinar tots junts a casa. El dia de Nadal, Sant Esteve,... A mi m'agrada posar el nom dels convidats a cada plat i a més posar un detallet per cada un i que sigui un record d'aquestes festes.

En las fiestas de Navidad nos reunimos la familia a comer en casa. El día de Navidad, San Esteban,… A mi me gusta poner el nombre de los invitados en cada plato y además poner un detalle para cada uno y que sea un recuerdo de estas fiestas.



Aquest any quan vaig veure el calendari d'advent de Toga em va agradar molt però com que en tenim un altre vaig pensar en donar-li una altra utilitat. Serà el detall que posaré sobre el plat de cada convidat. He afegir un tag amb la inicial de cada un i he estampat unes flors de neu. Dins de cada capsa he imprimit una frase que és adequada per cada comensal.

Este año cuando vi el calendario de adviento de Toga me gustó mucho pero como ya tenemos otro pensé en darle otra utilidad. Será el detalle que pondré sobre el plato de cada invitado. He añadido un tag con la inicial de cada uno y he estampado unas flores de nieve. Dentro de cada caja he imprimido una frase que es adecuada a cada comensal.



També he fet una llibreteta per cada un seguint el tutorial de l'Elena. Dins he imprimit algunes imatges i he fet un tag que serveix com a separador en una pàgina. En ella podran escriure els objectius del proper any o la llista del que desitjen que els hi porti els Reis Mags, o....

También hice una libretita para cada uno siguiendo el tutorial de Elena. Dentro he imprimido algunas imágenes y he  hecho un tag como separador en una página . En ella podrán escribir los propósitos del próximo año o la lista de lo que desean que les traigan los Reyes Magos, o….



6 comentaris:

Immaculada ha dit...

Molt xulo tot plegat!

Tres somnis ha dit...

Nena!!! jo vull anar a jalar a casa teva!!! carai si només seure ja et troves tot això!!!! es preciós!
Petons reina
Miriam

gigi et moi ha dit...

Es tot una xulada! jo vull fer com la Míriam, jejeje.
Quins detalls més macos... ;D

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Ah, doncs jo també m'apunto: vés posant coberts!
Quins detalls més macos
Petons. Sílvia

Alícia ha dit...

jo també m'hi apunto!!!! aquests detalls, no sé perquè, però em sonen... jajjajaj! són com de la familia!!! un*

Raquel ha dit...

Eiii jo també m'apunto!!! Si amb aquests super detallets sortiran encantadíssims !!!

Petonets,