Pàgines

dimecres, 28 de setembre del 2011

Imatges de Barcelona

Fa uns dies, mirant coses antigues a casa els meus pares, vaig trobar com un llibretó. A la part esquerra té un calendari i propagandes de l'època i a la dreta fotografies antigues de Barcelona. Com que sempre veig imatges de llocs llunyans i textes en anglès o francès  per fer treballs vintage, vaig pensar que potser algú li agradaria poder utilitzar unes imatges més properes i uns textes més entenedors. A més em va agradar tant!

Hace unos días, mirando cosas antiguas en casa de mis padres, encontré este librillo. En la parte izquierda tiene un calendario y propagandas de la época y a la derecha fotografías antiguas de Barcelona. Como siempre estoy viendo imágenes de sitios lejanos y textos en inglés  y francés para hacer trabajos vintage, pensé que tal vez a alguien le pueda gustar utilizar una imágenes más cercanas y unos textos que se pueden entender. Además, ¡Me gustaron tanto! 






6 comentaris:

Almudena ha dit...

Mi abuela tiene una cajonera en una habitación que no utiliza desde hace muchos años. Pues está llena de estampas, libretos de futbol, postales, diarios viejos... Me encanta mirarlos cuando voy para el pueblo. Y siempre es lo mismo. Pero eso es lo de menos.

Guardaré tus imágenes para próximos proyectos.

gracias

naltin ha dit...

Oh!!!! Esther, qué buena idea!!! gracias por compartirlo; lo utilizaré seguro ....
besos

Alícia ha dit...

ohhh! com m'agraden aquestes reliquies! jo les guardo totes les de la família. Algun dia les hauré de compartir com tu. Gràcies!!!! un*

Silvia Segura ha dit...

Quina bona idea Esther!!! M'agraden molt, gràcies per compartir-les.Petons

Elena ha dit...

És com un tresoret aquest llibre!
Gràcies per compartir-ho!
Ptns!

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Són genials! Gràcies per compartir-les!
Petons. Sílvia