Pàgines

dimecres, 8 de juny del 2011

Una llibreta per un nadó

Els records que tinc de quan van neixer els meus fills són intensos, únics i especials. Moltes vegades però veig que moltes coses s'obliden i que fins i tot barrejo els records d'uns i altres. Moltes coses me les vaig apuntar però no vaig tenir mai una llibreta per cada un. És per això que ara que una amiga ha tingut un fill (Pol), m'ha fet il.lusió regalar-li una llibreta personalitzada.

Los recuerdos que tengo de cuando nacieron mis hijos son intensos, únicos y especiales. Muchas veces, pero, veo que muchas coses se olvidan y hasta mezclo los recuerdos de unos y otros. Muchas cosas me las apunté pero no tuve nunca una libreta para cada uno. Es por esto que ahora que una amiga ha tenido un hijo (Pol), me ha hecho ilusión regalarle una libreta personalizada.










10 comentaris:

Silvia Segura ha dit...

Però quina cosa més maca!!!! La teva amiga estarà supercontenta.Una forta abraçada

Alícia ha dit...

Què bonica! M'agrada molt i et prenc la idea! Un*

Tana ha dit...

¡Muy bien pensado! Y ha quedado monísima (^^) Cuando tienes el primero parece que los recuerdos van a ser imborrables -y lo son- pero llega el segundo, empiezan las carrerillas y tal y como dices, al final dudas de quién ha hecho el qué. Si se tienen tres, aún se lía más la madeja así que... ¡Seguro que a tu amiga le parecerá un regalo estupendo!
Un abrazo ♥

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Què dolça i bonica! Un regal que no té preu.
Petons. Sílvia

Raquel ha dit...

Quin regal més maco i pràctic. La veritat és que del primer quasi t'enrecordes de tot però quan arriba el segon, el ritme que hem de seguir fa que ens despistem de moltes coses. Així que de ben segur que la teva amiga li haurá agradat molt aquest regalet.

Petonets

naltin ha dit...

es preciosa,
me gusta mucho ...
marisa

Carmen ha dit...

Quina bonica idea!! jo cada any l'he anat escrivint al Nil una miqueta el seu dia a dia , crec que ha de ser bonic saber coses de quan ets petits,
Un bon regal,
Petons,
Carmen

scraprosarr2 ha dit...

Maquissima!!!!!!!!!!!
Com la Carmen, jo tgambé tinc una llibreta de cada un on explico anècdotes de cadascun, perque la memòria ens falla i així serà un bonic regal per a ells quan siguin grans.
Una abraçada

Elena ha dit...

Quin detall més especial! i a més t'ha quedat preciosa!
Ptns

Potxola ha dit...

Pues seguro que le viene fenomenal.Cuando pase el tiempo y vea lo que ha escrito o las cositas que ha pegado seguro que le hará mucha iluscion
un abrazote