Pàgines

dilluns, 6 de juny del 2011

Tornant a la normalitat

Després de llegir les cròniques del 29 de maig vaig pensar que ja no tenia res més per dir però també em sabia greu passar a un nou tema sense fer ni tant sols un comentari.
Hem preparat aquesta trobada amb tota la força i il.lusió. Algunes fins i tot passant dies més difícils que altres però totes hem seguit endavant. Ha estat fantàstic!
Voldria donar un agraiment especial a totes les talleristes que han fet uns projectes de luxe amb gran generositat i a totes les que vau venir per la vostra predisposició a participar i a passar-vos ho bé.

Después de leer las crónicas del 29 de mayo pensé que ya no tenía nada más que decir pero también me sabía mal pasar a un nuevo tema sin hacer ni un solo comentario.
Preparamos este encuentro con toda la fuerza y ilusión. Algunas incluso pasando días más difíciles que otros pero todas siguiendo hacia adelante. ¡Ha sido fantástico!
Querría dar un agradecimiento especial a todas las talleristas que han hecho unos proyectos de luyo con gran generosidad y a todas las que vinisteis por vuestra predisposición a participar y a pasároslo bien.



6 comentaris:

anna gs ha dit...

Contentíssima de que tot us hagi anat tant bé. No hi tenia cap dubte !!!
Desitjo no perdrem la següent.
Una abraçada,

ANNA

Eulàlia ha dit...

Podriem estar escrivint grácies fins que s'esborresin les lletres del teclat per la vostre gran feina per organitzar la trobada.......Una abraçada a totes.....que segur que ja esteu pensant amb la seguent ;)

Marbel ha dit...

No ens cansarem de felicitar i agrair el vostre treball, i el de les talleristes també. Un petó.

gigi et moi ha dit...

Mira, coincideixo amb l'Eulàlia, ha sigut tot tant perfecte... bona companyía, bona organització, bones talleristes... en fí, bona gent a tutti pleni! gràcies!! Letícia.

Almudena ha dit...

Ala,

he dicho.

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Va ser increïble! Gràcies per haver iniciat aquest somni i fer-lo créixer
Petons. Sílvia