Pàgines

divendres, 29 d’abril del 2011

Un equip

Per mi Fem Scrap és molt més que un blog. Són un grup de persones que desinteressadament treballen per introduir un hobby apassionant.  Són persones positives, treballadores, que escolten les propostes dels altres, que valoren l'esforç, alegres, amb ganes d'aprendre, amb capacitat per treballar en grup,... Es pot demanar alguna cosa més? És un plaer formar part d'aquest equip.
Feia temps que tenia ganes de fer algún detallet per elles i fa poc va arribar l'ocasió. Necessitavem tenir els telèfons de les altres a mà. Donant voltes al tema vaig veure que totes les persones (Alícia, Almudena, Elena, Isabel,  Marisa, Miriam, Raquel, Roser, Sílvia) que formem el blog de Fem Scrap són diferents peces d'un trencaclosques que configura una imatge "Fem Scrap". Cada una és diferent, única i imprescindible. A partir d'aquesta idea se'm va acudir fer un clauer o penjoll amb 10 peces de trencaclosques on cada una pogués escriure el seu nom i el seu telèfon. Les peces del trencaclosques estan plastificades.

Para mi Fem Scrap es mucho más que un blog. Son un grupo de personas que desinteresadamente trabajan para dar a conocer un hobby apasionante.Son personas positivas, trabajadoras, que escuchan las propuestas de los demás, que valoran el esfuerzo, alegres, con ganas de aprender, con capacidad de trabajo en grupo,... Que más se puede pedir?  Es un placer formar parte de este equipo. 
Hacía tiempo que tenía ganas de hacer algún detallito para ellas y hace poco llegó la ocasión. Necesitábamos tener el teléfono de las demás a mano. Dando vueltas al tema vi que todas las personas ( Alícia, Almudena, Elena, Isabel,  Marisa, Miriam, Raquel, Roser, Sílvia) que formamos el blog de Fem Scrap són diferentes piezas de un puzzle que configura una imagen "Fem Scrap". Cada una es diferente, única y imprescindible. A partir de esta idea se me ocurrió hacer un llavero con 10 piezas de puzzle donde cada una pueda escribir su nombre y teléfono. las piezas del puzzle estan plastificadas.




10 comentaris:

Tres somnis ha dit...

M'encanta!!! a part del significat que te, que es genial! m'agrada la idea, el disseny, TOT!!!
El porto a sobre a tot arreu!!! Y cada cop que el veig m'enrrecordo de tot l'equip!!! GRACIES ESTHER!!!
Petons
Miriam

gigi et moi ha dit...

Estic contenta de que Fem Scrap estigui a la meva terra, ja sé que sona egoista, però què millor que un grup tant maco i positiu el tinguis a prop teu. Has tingut una idea genial, original i pràctica. Gràcies a totes pel que ens oferiu! Petons, Letícia.

anna gs ha dit...

Quina idea més original !!!
Segur que a totes els hi va agradar moltíssim perque el significat és preciós.
Gracies a totes per el vostre treball,

ANNA

Raquel ha dit...

El significat és preciós. El que vaig sentir quan el vaig rebre i les teves paraules ... no tinc paraules d'agraïment. Jo també el porto amb mi cada dia !!!

Moltes gràcies a tu per fer-ho possible i a totes les companyes !!!

Petonets,

Elena ha dit...

Com em va agradar quan ens el vas donar! tot: la idea, el fons, la realització... és perfecta!
moltes gràcies un altre cop, va sempre amb mi.
ptns

Sílvia Scrapbloc ha dit...

També va sempre amb mi! El detall (preciós) i , sobre tot, el sentiment (encara millor). Gràcies pel regal i per les teves paraules.
Sílvia

koniko ha dit...

Hola, me encanta el llavero es muy divertido y "practico".

Como has visto yo tambien sigo haciendo mis cositas y hare otro cursillo la proxima semana en Can Xic.

Gracias por seguir viendo mi blog.

Un saludo muy grande.

Anònim ha dit...

Esther!!!!!Hola,

Algú o algo m' ha eliminat el meu blog (scrapbooking bcn)
Podeu saber el que se sent quan vols entrar al te estimat blog i posa "este blog se ha eliminado"????
perque es terribe,
Si algú sap com arreglar això ho agrairé,
gracies,
Carmen biosca

carmen bcn ha dit...

Hola, aquest es el blog que tenia fa temps i que ara serà el meu espai mentres no recuperi l' altre.
un petonet,
el clauer es una xulada!!!!
espero que hagi anat be avui el taller,
Carmen

Gracia ha dit...

Me encanta, estupenda idea, además de práctica, original y llena de sentimiento... simplifica la complicidad que tenéis...
Poco a poco iré conociendo a más personas relacionadas con el scrap!
Encantada de asistir a la tercera edición....
Gracia