Pàgines

divendres, 7 de gener del 2011

Targeta per regals virtuals

Aquest any els Reis, al meu fill, li van portar una targeta a casa donant-li pistes d'un regal que va arribar més tard a casa els avis. La majoria de material que vaig utilitzar va ser reciclat. La etiqueta i la cinta eren de Stradivarius i el rebut me'l van donar al despatx un dia i el vaig guardar com un tresor.... M'ha fet molta il.lusió utilitzar-lo per aquesta ocasió. La targeta no se.....però el regal li va agradar molt!!!!!

Este año los Reyes, a mi hijo, le trajeron una tarjeta en casa en la que le daban pistas de un regalo que llegó más tarde en casa de los abuelos. La mayoría del material que utilicé era reciclado. La etiqueta y la cinta de Stradivarius y el recibo me lo dieron en el despacho un día y lo guardé como un tesoro.... Me ha hecho mucha ilusión utilizarlo para esta ocasión. La tarjeta no sé....pero el regalo le ha gustado mucho!!!!!!


6 comentaris:

Elena ha dit...

Quin reis més trapelles!! m'encanta la targeta!
Ptns!

Raquel ha dit...

M'agrada molt la targeta i el tema pistes !!! Molt maca de veritat i això de reciclar és genial.

Ptnets,

Tres somnis ha dit...

Xulisima!!! això si, m'he quedat amb les ganes de saber quin es el regal!

NaturalScrap ha dit...

Esther, que emocionante eso de seguir pistas hasta encontrar el regalo. Ya esta bien de poner las cosas faciles, no? Besitos.

ESTER ha dit...

Hola Esther, me ha parecido muy muy original, yo le preparé una cosa también a mi hija, un cascabel con una cajita de scrap para q no pierda la magia de la navidad
Un abrazo
Ester

Unknown ha dit...

m'agrada molt,t'ha quedat molt bonica!!!

...i de ben segur que li va agradar força, no tots tenim la sort que el Reis vulguin jugar amb nosaltres, això és que haver estat molt bon minyó durant l'any ^_^