Pàgines

dissabte, 25 de setembre del 2010

Tallers per octubre


Aviat començarà l’octubre i sembla que ja ho tenim tot més organitzat i podem dedicar-nos a les nostres aficions. És per això que ja començaré a proposar tallers per a totes les que esteu interessades. Hi haurà tallers que ja vaig fer l’any passat i més endavant ja us presentaré altres que ja tinc mig dissenyats. També aprofito la ocasió d’oferir-vos tallers personalitzats a domicili. Aquests tallers poden ser tan celebracions infantils (aniversaris, comunions,…) com per adults (fer un àlbum per algú que celebra anys o que es casa o que… el que vosaltres vulgueu. Tot serà personalitzat i treballat abans per tal que sigui el més adequat per cada cas.  Com podreu veure hi ha tallers que es faran a The Scrap House i altres a Drogueria Boter.

Pronto empezará octubre y parece que ya lo tenemos todo más organizado y que ya podemos dedicarnos a nuestras aficiones. Es por esto que ya empezaré a proponer taller para todas las que estéis interesadas. Habrá talleres que ya hice el curso pasado y más adelante ya os presentaré otros que ya tengo medio diseñados. También aprovecho  la ocasión para ofreceros talleres personalizados a domicilio. Estos talleres pueden ser tanto celebraciones infantiles (cumpleaños, comuniones,...) como para adultos (hacer un álbum para alguien que celebra años o que se casa o que... lo que vosotras queráis. Todo será personalizado y trabajado antes para que sea lo más adecuado posible a cada caso y ocasión. Como veréis hay talleres que se harán en The Scrap House y otros en la Droguería Boter.


Cursos de més d’una sessió
Tornem a programar un Curs d’Iniciació a The Scrap House. Els dies son 7,14,21,28 d’octubre i 4 i 11 de novembre a les 17,30h. Amb aquestes sis sessions aconseguireu tenir els coneixements bàsics de scrap a més de fer diversos projectes i un llibre personal de scrap en el qual hi podràs afegir tot el que vagis aprenent més endavant.

Cursos de más de una sesión
Volvemos a programar un curso de Iniciación en The Scrap House. Los días son 7,14,21,28 de octubre y el 4 y 11 de noviembre a las 17,30h. Con estas 6 sesiones conseguiréis tener los conocimientos básicos del scrap además de hacer diversos proyectos y un libro personal de scrap en el cual podrás ir añadiendo todo lo que vayas aprendiendo más adelante.


Cursos d’una sola sessió. Cursos de una sola sesión

Què podem explicar de les fotos?
1 imatge i 1000 paraules és un taller especial en el qual aprendràs a treure suc de les teves fotos i no et trobaràs més en la situació de dir: M’encanta aquesta foto però no sé què explicar. Després de fer el taller descobriràs que el scrap és més que imatges i papers. Les paraules són molt importants perquè són les que ens apropen més als sentiments. Aquest taller el podreu fer a The Scrap House el dijous dia 7 d’octubre a les 10h i el dia 9 d’octubre a les 10h. pregunta per la Roser.
¿Qué podemos explicar de las fotos?
1 imagen i 1000 palabras es un taller especial en el cual aprenderás a sacar jugo de tus fotos y no te encontrarás más en la situación de decir: Me encanta esta foto pero no se que explicar. Después de hacer el taller descubrirás que el scrap es más que imágenes y papeles. La palabras son muy importantes porqué son las que nos acercan más a los sentimientos. Este taller lo podréis hacer en The Srap House el jueves día 7 de octubre a las 10h i el día 9 de octubre a las 10h.pregunta per la Roser.




Transferències
Aquest taller el faré a Badalona el dimecres dia 6 i 13 dividit en dues parts. L’horari és de 17’30h a 20’30h a la drogueria Boter demana pel Ricard
Transferencias.
Este taller lo haré en Badalona el miércoles día 6 i 13 dividido en dos partes. El horario es de 17’30h a 20’30h en la Droguería Boter pide por Ricard.




La roba
El teixit és un material polivalent amb molt caliu i amb una textura que dóna un caire especial al teu projecte. (pàgina,  àlbum o objecte alterat.
Aquest taller pretén ser una aproximació da diferents tipus de tècniques que puguis fer amb la tela i després aplicar-les al scrapbooking. Farem un mini àlbum titulat “Els 5 sentits”
El podràs fer a  the Scrap House el dia 30 d’octubre a les 10h.
La tela
El tejido es un material polivalente que da mucha calidez i con una textura que da un aire especial a tus proyectos. (página, álbum o objeto alterado).
Este taller pretende ser una aproximación a diferentes tipos de técnicas que puedas aplicar a la tela para tus proyectos. Lo plasmaremos en un álbum titulado “Los 5 sentidos”
Lo podrás hacer en The Scrap House el día 30 de octubre a las 10h.



Espero que hi hagi  propostes que siguin del teu interès. Per tenir més informació o per apuntar-t’hi pots trucar a les botigues o bé enviar-me un correu a mi. Si tens dubtes o interès en els tallers personalitzats o en alguna altre cosa tampoc dubtis a enviar-me un correu.
Bon octubre a totes.

Espero que haya propuestas que sean de tu interés. Para tener más información o para apuntarte puedes llamar a las tiendas o bien enviarme un correo electrónico a mi. Si tienes dudas o interés en los talleres personalizados o en alguna otra cosa no dudes en enviarme un correo electrónico.
Buen octubre a todas.

2 comentaris:

Elena ha dit...

Quina bona pinta que tenen! a veure si em puc apuntar al de 1 imatge 1000 paraules, que los d'escriure ho porto fatal...
Ptns!

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Són tots molt interessant! amb tot el que saps i el que t'agrada ensenyar segúr que són fantàstics!
Sílvia