Pàgines

dimarts, 24 d’agost del 2010

Estones

 Tenia ganes de fer una enquadernació japonesa i faig fer un àlbum neutre sense pensar en quina utilitat li donaria. A vegades a l'estiu veus els fills fent el mateix que fan tot l'any (ordinador, maquinetes,...) i vaig pensar que potser aquell àlbum podia servir. Hem fet una estoneta cada dia. Un diari amb el que vingui de gust fer. I així ha estat, un dia dibuixos, un dia text, un dia... A l'esquerra per complementar o decorar o no perdre la costum hi ha una petita decoració sense complicacions. M'agrada perquè és un treball fet plegats.

Me apetecía hacer encuadernación japonesa y hice un álbum neutro sin pensar en que utilidad le daría. A veces en verano ves a los hijos haciendo lo mismo que todo el año (ordenador, maquinitas,...) y pensé que este álbum tal vez podia servir. Hemos hecho un ratito cada día. Un diario con lo que apetezca. Y así ha sido, un día dibujos, un día textos, un día.... A la izquierda para complementar o decorar o para no perder la costumbre hay una pequeña decoración sin complicaciones. Me gusta porque es un trabajo hecho a cuatro manos.

6 comentaris:

Alícia ha dit...

és moníssim!!!!

BertaiPolete ha dit...

És una opció magnífica per fer-los participar. Et felicito.
Un petó
Maica

Marian ha dit...

Es una buena idea, queda muy bonito!!!!
Saludos.

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Per el pur plaer, com ha de ser! Una idea genial!
Ptons. Sílvia

Elena ha dit...

Una gran idea, estones compartides.
Ptns

Liana ha dit...

Hola! que idea tan original, un bello recuerdo, te dejo mis saludos y a Carla tambien, ya he visto las cosas hermosas que estan haciendo!