Pàgines

dijous, 27 de maig del 2010

Última sorpresa


He esperat a última hora per explicar-vos que per la tarda i abans de marxar tindreu la oportunitat de participar en un sorteig de diversos Kits que generosament ens ofereixen la Sílvia de Scrapbloc, la Roser de The Scrap House, l'Anna i la Cristina de Blokum i  la Laia de Scrapbooking l'Art de la Personalització. Conclusió: 4 Kits per sortejar. La imatge que veieu és del kit de la Sílvia, si me'n envien alguna més ja les aniré penjant però segur que seran xulíssims.!!!!!!Gràcies a totes pel vostre obsequi.


He esperado hasta el último momento para explicaros que por la tarde y antes de irnos tendréis la oportunidad de participar en el sorteo de varios Kits que generosamente nos ofrecen Sílvia de Scrapbloc, Roser de The Scrap House, Anna y Cristina de Blokum y Laia de Scrapbooking l'Art de la Personalització. Conclusión: 4 Kits para sortear!!! La imagen que veis es del kit de Sílvia. Si me envian alguna imagen más ya os la enseñaré pero seguro que serán chulíssssimos!!!Gracias a todas por vuestro obsequio
 

7 comentaris:

ElScrapdemati ha dit...

menuda sorpresa y ademas un gran detalle,a ver si tengo suerte jijijijijiji.besitos

Elena ha dit...

Ala! què xulo! moltes gràcies, quin superdetall!!!
Ptns

SECUNDÀRIA A ha dit...

Què bé! aixó ja és "la guinda del pastel" no sé dir-ho d'una altra manera! A veure si tenim sort!

Anònim ha dit...

erkia78
Que be! Quina sorpresa! Gracies a les que ho regaleu per tenir aquests detalls amb nosaltres!!

Tres somnis ha dit...

Alucinant, a sobre de pasar un dia genial compartin scrap, apendre un munt de coses (de manera gratuita) i fer noves amistats. També i haurà un sorteig. ALUCINANT!!!

laura ha dit...

ohhhhhhhhhhh!!! moltes gràcies! serà un dia fantàstic!!!! q bé!

TXELL ha dit...

Ohhhhh, és una SUPER TROBADA!!! Ho heu preparat de meravella!!! Moltíssimes gràcies per tot!!
Només una cosa: el sorteig no es podria fer abans de dinar? O almenys que pugui participar-hi... és que tinc una nena de 18 mesos i no puc estar tot el dia a fora...?