Pàgines

dilluns, 24 de maig del 2010

Més idees

Hem pensat que com  moltes de nosaltres no ens coneixem podriem fer un identificador posant el nom i decorat scrap així no haurem de dir el nom tant sovint. Us hi apunteu?
La Maica ja ha penjat al seu blog el material que fa falta per fer el dictat boig. Penjaré aa resta de material quan hagi confirmat els grups dels tallers. Tot arribarà. Prepareu paper i llàpis...

Hemos pensado que como muchas de nosotras no nos conocemos podríamos hacer un identificador poniendo el nombre y decorarlo scrap así no tendremos que decir el nombre tan a menudo. ¿Os apuntáis?
Maica ya ha colgado en su blog la lista del material que hace falta para hacer el "dictat boig". Colgaré el resto de material cuando haya confirmado los grupos de los talleres. Todo llegará!!! Preparad papel y lápiz...

9 comentaris:

Ruth ha dit...

Es una GRAN idea! possareu mida, model, no se... o al nostre aire???
petonets xoxo

ElScrapdemati ha dit...

el letreo lo hacemos cada UNA A SU GUSTO?

SECUNDÀRIA A ha dit...

Em sembla molt bona idea! Per cert, al final, com ha quedat el tema de les inscripcions als cursos? Tothom ha quedat apuntat al taller de la primera opció que ha possat? és per preparar un material o un altre i tenir una idea del que farem.

Marian ha dit...

Me parece muy buena idea!!!!!
Qué nervios, se acerca el día!!!!
Saludos.

Elena ha dit...

Genial! així ens identificarem més fàcilment!
Ptns!

laura ha dit...

molt bé!!!!! cadascú al seu aire?????????? ohhhh! quines ganes!

laura ha dit...

molt bé!!!!! cadascú al seu aire?????????? ohhhh! quines ganes!

Raquel ha dit...

Molt bona idea !!! Així fem el pre-escalfament jejejeje

Elisabeth ha dit...

He escrit un mail per tal de poder participar a la trobada junt amb unes amigues. Espero que l'hagis rebut perquè encara no he rebut resposta... Gràcies!!