Pàgines

dimecres, 26 de maig del 2010

Intercanvi

Sovint comprem un paquet de flors verdes i al final ens surten per les orelles o bé uns papers que ens en queden uns retalls i ja els tenim avorrits. I què me’n dieu d’aquelles enganxines que al final no saps on utilitzar? Tot això ens ha fet pensar en organitzar un intercanvi a petita escala…. Com ho podríem fer?....Al final la conclusió ha estat: Que cada una porti una bosseta o el que sigui però com ho farem per establir el què i el com?. Doncs al final la idea ha estat: PREPARAR UN BOSSETA AMB MATERIAL PER VALOR APROXIMAT DE 3€.
Totes les que hi vulgueu participar i porteu una bosseta, abans de marxar a ulls clucs podreu agafar una altra bosseta que serà per vosaltres.

A menudo compramos un paquete de flores verdes y al final nos salen por las orejas o bien unos papeles que nos quedan trocitos y ya los tenemos muy vistos. Y que me decís de aquellas pegatinas que al final ya no sabes donde utilizar? Todo esto nos ha hecho pensar en organizar un intercambio a pequeña escala….¿Cómo lo podríamos hacer?.... Al final la conclusión ha sido: Que cada una traiga una bolsita o lo que sea pero ¿cómo lo haremos para establecer el qué y cómo? Pues al final la idea ha sido: PREPARAR UNA BOLSITA CON MATERIAL CON UN VALOR APROXIMADO DE 3€.
Todas las que queráis participar y traigáis una bolsita, antes de iros y a ciegas podréis coger otra bolsita que será para vosotras.

9 comentaris:

SECUNDÀRIA A ha dit...

Ai! què guai Esther! m'encanten les teves idees! jeje

scraprosarr2 ha dit...

Hem sembla molt be!!!!

Elena ha dit...

Em sembla tot fantàstic! ja queda menys!
Ptns

Anònim ha dit...

erkia78
Genial! Molt bona idea!!

ElScrapdemati ha dit...

estupenda idea

TXELL ha dit...

Quina bona pensada!! Molt bé!!

laura ha dit...

em sembla genial!!!!!!! q bé!!! ens ho passarem súper bé!

anna gs ha dit...

Quina enveja em feu !!!!
No crec que pugui venir i te una pinta increïble ... Paseu-ho molt bé.
Salutacions,

ANNA

Ruth ha dit...

ok! em sembla molt bona idea!!!!! jo no em quedo a dinar, puc tancar els ulls abans??????? jijiji
Moltes felicitats!!!!!! ho esteu fent molt i molt bé (i això que no ha arribat el dia!) i es veu i es nota tot i tot ben organitzat, quines ganes tinc!!!!!!!!!!!!!
petonets xoxo