Pàgines

dimecres, 3 de març del 2010

El meu avi

Els americans diuen que Tomas Jefferson ja feia scrapbooking perquè mentre va ser president dels EEUU va guardar en un àlbum retalls dels diaris. El que ells no saben és que el meu avi també ho feia però amb retalls de programes d'obres de teatre, la seva gran passió. L'altre dia remenant records familiars vaig trobar aquest àlbum i vaig somriure pensant: L'avi poc es podia imaginar que d'això en dirien scrapbooking!

Los americanos dicen que Tomas Jefferson ya hacía scrapbooking porqué mientras fue presidente de los EEUU guardó en un álbum retales de los periódicos. Lo que ellos no saben es que mi abuelo también lo hacía pero con retales de obras de teartro, su gran pasión. El otro día revolviendo recuerdos familiares encontré este álbum y con una sonrisa en los labios pensé: L'avi no se podía imaginar que de esto dirían que es scrapbooking.




4 comentaris:

Cuchy ha dit...

Vaya tesoro, Esther. Una maravilla. Guárdalo como oro en paño.

Elena ha dit...

Mirant els records de vegades es troben tresors com aquests. De ben segur que t'ha portat sensacions i sentiments de tendresa. Això és l'essència de l'scrap: explicar una història i deixar un llegat

BertaiPolete ha dit...

Quina sort de tenir aquest gran tresor. És fantàstic poder recuperar aquests missatges que ens deixen els que han viscut abans que nosaltres, i veure com el seu amor pel teatre en aquest cas s'expressa avui en un mitjà tant global com és la xarxa.
Un petó i gràcies per compartir-ho.
Maica.

Anna ha dit...

Està clar allò què de "casta le viene al galgo"... quina passada poder tenir aquests petits tresors!
Un petó,
Ana (filla Nani)