Pàgines

dimarts, 19 de gener del 2010

Taller transferències

Quina il.lusió que em fa! El dia 30 de gener (dissabte) a les 10h del matí a The Scrap House farem un taller per aprendre diferents tècniques per transferir imatges . Utilitzarem molts tipus de imatges impreses. És una tècnica màgica. Agruparem totes les transferències que fem en un mini àlbum. També hi afegirem l'explicació teòrica perque la tingueu guardada per fer a casa les aplicacions que us facin falta.Per apuntar-vos truqueu a The Scrap House. Si voleu saber-ne més podeu deixar un missatge i aclarirem els vostres dubtes.

¡Qué ilusión! El día 30 de enero (sábado) a las 10h en The Scrap House haremos un taller para aprender diferentes técnicas de transferencia de imágenes. Utilizaremos muchos tipos de imagen impresas. Es una técnica mágica. Agruparemos todas las transferencias que hagamos en un mini álbum. También añadiremos la explicación teórica para que la tengais guardada para hacer en casa las aplicaciones que os hagan falta. Para apuntaros llamad a The Scrap House. Si teneis alguna duda podeis dejar un mensaje y os lo aclararemos.




5 comentaris:

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Segur que serà fantàstic!
Una abraçada. Sílvia

Anna ha dit...

Quina pena, te mlt bona pinta!! Xo trballo.. Ja posaràs fotos!

Julia ha dit...

Me encantaría poder asistir, pero ese día tengo un compromiso familiar. Parece muy interesante. Espero que se repita. besitos. Julia

carmen bcn ha dit...

Fins dissabte Esther, tinc moltes ganes de fer aquest taller!!!!
Petons,
Carmen

Anònim ha dit...

[b]Supreme Search Engine[/b]

[i]A powerful new search engine on the Net! Find information and websites on the Internet. [/i]

[url=http://www.supremesearch.net]Supreme Search Engine[/url]

[url=http://www.supremesearch.net][img]http://www.supremesearch3000.bravehost.com/Mini.jpg[/img][/url]