Pàgines

diumenge, 31 de gener del 2010

Fotos del taller

Aquest dissabte vam fer el taller de transferències a The Scrap House i va ser molt alegre i participatiu. A moltes ja les coneixiem i ens agrada en aquests tallers retrobar cares conegudes però també ens agrada coneixer gent nova i veure que l'scrap guanya aficionades dia a dia. Quants més serem més enriquirem aquest hobby.
Gràcies a totes per la vostra participació alegre i col.laboradora sempre sent positives i agradables. Donar classes a gent que té il.lusió i motivació és sempre un plaer.

Este sábado hicimos un taller de transferencias en The Scrap House y fue una mañana muy alegre y participativa. A muchas ya las conocíamos i nos gusta en estos talleres reencontrar caras conocidas pero también nos gusta conocer gente nueva y ver que el scrap gana aficiondas día a día. Cuantas más seremos más enriqueceremos este hobby. Gracias a todas por vuestra participación alegre y colaboradora siempre siendo positivas y agradables. Dar clases a personas ilusionadas y motivadas es siempre un placer.