Pàgines

diumenge, 15 de novembre del 2009

Taller dia 14 de novembre

Ahir dissabte vam fer un nou taller de iniciació a The Scrap House. Cada vegada que fem un curs ens ho passem molt bé. Coneixem noves persones, expliquem tècniques i conaixements de scrap.... Ens encanta! En aquests tallers nosaltres sempre aprenem coses de les persones que venen i això és fantàstic. Aquest dissabte va venir al curs un nen amb una gran imaginació i moltes ganes de fer scrap.

Ayer sábado hicimos un nuevo taller de iniciación en The Scrap House. Cada vez que hacemos un curso nos lo pasamos muy bien. Conocemos nuevas personas, explicamos técnicas y conocimientos de scrap...¡Nos encanta! En estos talleres nosotras siempre aprendemos cosas de las personas que vienen y esto es fantástico. Este sábado vino al curso un niño con una gran imaginación y muchas ganas de hacer scrap.





2 comentaris:

Carmen ha dit...

Esther, m' en alegro molt , tot ha sigut començar i ja està, ara només a seguir gaudint ensenyant i els teus alumnes segur que ho fan també amb tu.
Petons,
ens veiem a Creativa.

Carmen

PLUJA D'SCRAP ha dit...

Que be Esther! L'Scrap no és exclusiu de les noies, encara que ho pogués semblar. Hi ha nens amb molta sensibilitat i gust! Un petó i enhorabona per aquesta nova etapa educativa que acabes de començar!