Pàgines

dimarts, 1 de desembre del 2009

Creativa Barcelona

Aquest cap de setmana ha estat molt especial per a mi. La Carmen i la Mariona ja han explicat molt bé el que vam fer i segur que altres scrapbookeres com la Conchi també ens deleitaran amb les seves narracions detallades i fantàstiques. Jo resumiria aquests tres dies en una paraula GRÀCIES. Gràcies a tanta i tanta gent.... A les meves amigues de tota la vida per haver vingut a la fira a veure'm. Us ho agrairé sempre. A totes les persones (grans i petites) que vau venir a fer el taller d'iniciació. Gràcies a la Roser per donar-me la oportunitat de poder fer aquests tallers. Gràcies a la Marisa per donar-me suport en tot moment. Gràcies a la Maica i a la Carmen per ser prop meu en tot moment. Gràcies a Alex per haver-me donat un taller. Gràcies a la Sílvia i la Vanessa per els Make and take (no se si s'escriu així) que em van fer. Gràcies a la Mònica també per ensenyar-me aquelles tècniques tan xules. Gràcies a l'Aurea per cedir-nos la seva nova botiga per fer el taller i a més aguantar totes aquelles hores després de tot un dia esgotador. Gràcies a l'Ana Manzana i a la Cuchy per aquella nit preciosa plena d'aprenentatges, de generositat i de bon humor. Gràcies a totes per un cap de setmana innoblidable.
Este fin de semana ha sido muy especial para mi. Carmen y Mariona ya han explicado muy bien lo que hicimos y seguro que otras scrapbookeras como Conchi también nos deleitaran con sus relatos detallados y fantásticos. Yo resumiría estos tres días con una palabra: GRACIAS. Gracias a tanta y tanta gente.... A mis amigas de toda la vida por haber venido a la Feria a verme. Os lo agradeceré siempre. A todas la personas (mayores y pequeñas) que vinisteis a hacer el taller de iniciación. Gracias a Roser por haberme dado la oportunidad de preparar este taller. Gracias a Marisa por darme soporte en todo momento. Gracias a Maica y Carmen por estar cerca de mi siempre. Gracias a Alex por darme un taller. Gracias a Sílvia y Vanessa por los Make and take (no se si se escribe así) que preparasteis. Gracias a Mónica por enseñarme aquellas técnicas tan chulas. Gracias a Aurea por cedernos su nueva tienda para hacer los talleres y además aguantar todas aquelllas horas después de un día agotador. Gracias a Ana Manzana y Cuchi por aquella noche preciosa llena de aprendizajes, de generosidad y de buen humor. Gracias a todas por un fin de semana inolvidable.

10 comentaris:

Cromatismes ha dit...

Gràcies a tu per aquest bon humor!! Em sembla que mai t'havia vist riure tant, i em va encantar!!

Amb gent com vosaltres, sempre és un plaer! Fins a la propera!! ;)

Un petò!!

Conchi ha dit...

Ayy!! Que bien lo pasamos!! De verdad ha sido una feria fantástica!! Estoy con Aurea, era increíble verte con tantas fuerzas el domingo por la tarde y con esa sonrisa en los labios. Y esa aguila... inolvidable, ja, ja!

Vamos, que ya estoy deseando volver a estar todas juntas.
Un besote muy fuerte!!

Cuchy ha dit...

Definitivamente, esto hay que repetirlo.
Muchísimas gracias. Un besazo, Cuchy

Geyna ha dit...

Que bien que lo pasaseis tan bien y disfrutaseis tanto del fin de semana y de los cursos me alegro mucho por vosotras :)

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Gràcies a tu per la teva bona disposició de sempre,per la teva habitual amabilitat i el teu bon humos constant.
Sempre és molt agradable passar una estona amb tu.
Una abraçada. Sílvia

Mónica ha dit...

estabas pletórica, y opino como Aurea, nunca tehabia visto reir tanto!!!! será que pintar águilas te pone, jejeje

la tieta Rosa ha dit...

et volia donar les gràcies pel que ens vas ensenyar en el taller, va ser poca estona, però varem estar molt agust amb tu.
gràcies

tesascrap ha dit...

¡Me alegró mucho verte por allí, de nuevo!.
Un fin de semana muy especial.
Besos.

tesascrap ha dit...

Quería dejarte este video para que vieses la máquina de la que te hablé, pero no tengo tu e-mail, así que te lo pongo aquí.
http://www.youtube.com/watch?v=0W1aO7ipk-U
Ya me dirás que te parece.
Besos.

Carmen ha dit...

I moltes gràcies a tu, per ser com ets, tan delicada, cuidadosa , perque saps estar sempre en tot moment, perque tens molta cura de no fe mal mai a ningú, i perquè estar amb tu, es com un regal per a mi.
Un petó,
Carmen