Pàgines

divendres, 6 de novembre del 2009

Anem fent camí

Feia dies que m'oblidava la càmara de fotos però per fi avui no me la he deixat. Continuen avançant en els cursos d'iniciació al scrap. Aquest grup ja ha fet la cinquena sessió i ja són unes expertes. Gràcies a totes per l'alegria i les ganes d'aprendre que aporteu cada dia. Gaudeixo molt podent fer el que sempre m'ha agradat més: transmetre coneixements, experiències i sentiments. Gràcies.





Hace días que no me acordaba de llevar la cámara de fotos para hacer fotos en el curso de iniciación al scrap. Continuamos avanzando. Este grupo ya ha hecho la quinta sesión y ya son expertas. Gracias a todas por la alegría y las ganas de aprender que aportáis cada día. Disfruto mucho pudiendo hacer lo que siempre me ha gustado más: transmitir conocimientos, experiencias y sentimientos. Gracias.





6 comentaris:

Carmen ha dit...

M' en alegro molt Esther!! i quina bona pinta que té aquesta feina.
Petons,
Carmen

Sílvia Scrapbloc ha dit...

I és que quan un gaudeix de la feina, es nota molt. Per cert, els últims treballs són fantàstics!!
Una abraçada. Sílvia

BertaiPolete ha dit...

que maco quedarà !!
ja tinc ganes de veure l'àlbum del curs.
un petó
Maica

Anònim ha dit...

¡Hola!
No te pierdas nuestra próxima cita en Creativa Barcelona, los días 27, 28 y 29 de noviembre de 2009 en el Pabellón 1 de Fira Barcelona-Montjuïc.

Si participas en uno de los muchos foros de manualidades y ocio creativo de la red, si gracias a tus manualidades te has convertido en un genio de internet, o si tienes un blog y quieres encontrarte con toda la gente que aún no conoces pero que te postea a diario, la Blogosfera Creativa será tu punto de encuentro perfecto.

Para que os organicéis mejor y no os perdáis en la feria (que todos sabemos que está llena de tentaciones), este espacio será el lugar perfecto para que os conozcáis, chilléis, os abracéis, os rencontréis, compartáis experiencias… al fin y al cabo, para traspasar la pantalla del ordenador.

Si no quieres esperar colas en taquilla, ¡Compra las entradas anticipadas o nuestra Tarjeta Creavenue!
Descubre el Mundo Creativa en
www.creativa-spain.com

L'Ester ha dit...

Hola! He tafanejat una mica el vostre blog i he vist que parleu de la màquina silhouette i feu coses molt maques. On es pot comprar? Me'n podeu fer cinc cèntims? sopadelletres@gmail.com

Anònim ha dit...

Hvala za intiresny Blog