Pàgines

dilluns, 20 de juliol del 2009

Festa amb els cosins

Aquest cap de setmana he celebrat el meu aniversari amb els meus cosins. Per a l'ocasió la Carla m'ha preparat unes banderoles especials per decorar el jardí. Com us ho podeu imaginar les ha fet amb la Sillhouette. La Lali, una amiga seva l'ha ajudat.

Este fin de semana hemos celebrado mi cumpleaños con mis primos. Para la ocasión Carla me ha preparado unas banderolas especiales para decorar el jardín. Como no podía ser de otra manera las ha hecho con la Sillhouette. Lali, una amiga suya la ha
ayudado.



A mi m'agrada moltíssim la fruita i el meu marit ha tingut una idea molt divertida i que m'ha fer molta il.lusió. Aquest ha sigut el meu pastís per bufar espelmes.

A mi me gusta muchísimo la fruta i mi marido ha tenido una idea muy divertida y que me ha hecho mucha ilusión. Este ha sido mi pastel para soplar las velas.


Em feia il.lusió oferir a cada un dels meus cosins un detall per recordar aquest dia i com no podia ser d'altra manera he fet targetes amb una foto antiga que estic amb cada un d'ells. Poso una mostra.

Me hacía ilusión ofrecer a cada uno de mis primos un detalle para recordar este día y como no podía ser de otra manera he hecho tarjetas con una foto antigua que yo estoy con cada uno de ellos. Pongo una muestra.

3 comentaris:

Carmen ha dit...

Quantes coses!!!!
Bona idea la de la Carla de fer els papers per la festa, aquesta shilouette es la bomba.
El detall de la sindria molt original, aquest pastís si que és bo!!!!, ideal per a tu, segur que en vas menjar un bon troç.
Quantes targetes!! segur que els hi van agradar molt, quina sort tenir aquesta relació encara amb els cosins, que maco.
Petons,
Carmen

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Quina festassa!! Les targetes són estuprndes.
Salutacios. Sílvia

Ana Sanz ha dit...

La Carla sempre tant treballadora! Les targetes son un regal preciós! Segur que els teus cosins han quedat encantats amb les targetes i amb el detall de la foto!

Un abraçada,
Ana Sanz