Pàgines

divendres, 10 de juliol del 2009

50 anys













































El dia 8 vaig fer 50 anys i va ser un dia molt especial per mi. Em feia una il.lusió molt gran aquesta celebració.









La Carla em va fer un àlbum que em va agradar moltíssim. L'ha estat fent sense que jo el veies i ha usat molts recursos: Embossing, tinta d'alcohol, plantilles, la sillouethe,...









Ja us podeu imaginar que estic molt satisfeta.








El día 8 hice 50 años y fue un día muy especial para mi. Me hacía una ilusión muy grande esta celebración.









Carla me hizo un álbum que me gustó muchísimo. Lo ha hecho sin que yo lo viese y ha usado muchos recursos: embossing, tinta de alcohol, plantillas, la sillouethe,...









Ya os podeis imaginar lo satisfecha que estoy.

6 comentaris:

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Quina passada! Satisfeta i orgullosa deus estar! Felicitats una altra vegada.

Una abraçada. Sílvia

BertaiPolete ha dit...

Moltes felicitats, però ara a la Carla, per ser tant treballadora i creativa, i per entendre, tot i ser tant jove, com n'és d'important el fer les coses amb amor i dedicació cap els altres.
Enhorabona Carla.
Un petó
Maica

Mireia Sala ha dit...

Moltes felicitats Ester !! Ja pots estar super contenta i orgullosa d'aquest àlbum que t'ha preparat la Carla !! Sens dubte, un regal molt molt especial !!
Felicitats a l'artista també.
Molts petons

Carmen ha dit...

Quina preciositat!!! Felicitats Carla per la teva feina tan bonica i ben feta. Està genial , sobretot la frase que li has posat, ""camí que has anat...".
Felicitats Esther,
Petons, fins aviat,
Carmen

Ana Sanz ha dit...

Esther Felicitats! per partida doble, encara que amb uns dies de retard... felicitats pel teu aniversari i felicitats per la Carla. Et felicito per haver aconseguit transmetre a la Carla l'esperit de les sorpreses, dels regals fets amb amor i la sensibilitat de les coses properes i estimades.
I ès clar! haig de felicitar a la mateixa Carla! Ets una autèntica artista! Pel teus treballs i pel teu esperit de sorpendre, Felicitats!

A les dues de nou, FELICITATS!
Una abraçada!

Anònim ha dit...

Felicitats Esther pels teus primers 50 anys!!.. i què puc dir d'aquest album que t'ha fet la Carla... simplement que és preciós! Em maravella el gust pels colors, l'encert de les frases, el detall i la cura amb els que scrapbookea la Carla. No m'extranya que n'estiguis orgullosa i satisfeta. Un petó per les dues.
Ana i Nani