Pàgines

diumenge, 22 de febrer del 2009

Taller Carnestoltes

Ahir dissabte vam poder assistir a un taller que va preparar la Maica a la botiga Blokum. Quina il.lusió! El tema era carnestoltes i el material molt adequat al tema. Ens ho vam passar molt bé i l'entorn i la companyia va ser molt agradable. La Carla va ser la que va fer tota la feina i va disfrutar de valent.

Ayer sábado pudimos asistir a un taller que preparó Maica en la tienda Blokum. ¡Qué ilusión! El tema era carnaval y el material muy adecuado al tema. Nos lo pasamos muy bien y el entorno y la compañía fue muy agradable. Carla fue la que hizo todo el trabajo y disfrutó muchísimo.


I ara us ensenyem el resultat:

I ahora os mostramos el resultado:









4 comentaris:

BertaiPolete ha dit...

Visca la feina acabada !!! Moltes gràcies per venir, i sobretot moltes gràcies per compartir el vostre mini, amb les vostres fotos i les vostres paraules.
Un petó
Maica

Sonia Jofreibet ha dit...

Estic segura que ho veu passsar super bé, i el mini és guapíssim, super alegre i divertit, és que la Maica fa uns treballs que no veeeaaaas
Eiiii que guai això de que us ajunteu, veig que treballen més que nosaltres el dissabte passat jajajajajaj, l'acordió m'agrada i la idea de fer-ho de cada una està molt bé.
Que treballadores aiiiii a veure si se m'enganxa alguna cosa jejejeej

Mireia Sala ha dit...

Quin taller més estupendo noies !!
M'encantarà venir un dia que m'ho pugui combinar.
Petons

Carmen ha dit...

Anda, Esther i Carla, que chuli!! segur que us ho vau passar molt bé!! i vau fer una bona feina.
Petons,
Carmen