Pàgines

diumenge, 18 de gener del 2009

Un kit






A la Carla ja fa temps que li feia il.lusió preparar un kit per a nenes de la seva edat. Últimament ha estat treballant molt i per fi ho ha aconseguit. Ha fet un kit que és perquè cada una reflecteixi amb fotos i text com és.




A Carla desde hace tiempo tenía ilusión de preparar un kit para las niñas de su edad. Últimamente ha estado trabajado mucho en el tema i por fin lo ha conseguido. Ha hecho un kit que es para que cada una refleje con fotos y texto como es.

Aquest kit porta un àlbum amb làmines de plàstic enquadernat tal com es veu a la foto i aplica diverses tècniques (cosit, papers plegats....). Li feia tanta il.lusió fer el kit que fins i tot ha pensat en un logo per ella i ha preparat un arxiu en Power Point on explica com s'ha de fer l'àlbum. Per acabar ha preparat la bossa pel CD a ma. Posant-hi alguna decoració. Us poso algunes fotos perquè el veieu.


Este kit incluye un album con láminas de plástico encuadernado tal como se ve en la foto y aplica diversas técnicas ( cosido, papeles doblados...). Le hacía tanta ilusión hacerlo que hasta ha pensado en un logo para ella i ha preparado un archivo en Power Point donde explica como hay que hacer el álbum. Para acabar ha preparado la bolsa para el CD a mano. Ha puesto alguna decoración para la funda. Os pongo algunas fotos para que lo veais.






La Roser, tant amable com sempre, de la botiga The Scrap House s'ha oferit a vendre el kit a la seva botiga.
Roser, tan amable como siempre, de la tienda The Scrap House se ha ofrecido a vender el kit en su tienda.

7 comentaris:

BertaiPolete ha dit...

Preciós Carla, com sempre !!!
I una feinada molt important i amb molta responsabilitat. Et felicito.
Un petó
Maica

Anònim ha dit...

HOla, Carla, vaig veure el kit l'altre día a ScrapHouse.
Enhorabona i bravo: estàs fent un labor molt ben feta i sobre tot, m'agrada moltisim que hi hagi la teva aportació al mon de scrapbooking en espanya.
Sigueix, sigueix!!
Molts ànims i una abraçada :)

sonia ha dit...

Però quina curradaaaaaaaa, m'encantaaaa, amb cd i tot, això sí que és massa, mira estic liadeta amb la festa pero en quan tingui un moment em passo per allà a veure'l i a comprar-lo perquè tinc una amigueta que s'està viciant jejeje, té 7 anys i estic segura que fliparaàaaaaaaaaa
Esther deus estar que se¡t cau la baba jejejeje, és una feinada impressionant el que ha fet, no em vull imaginar les hores que déu haver estat..Us felicito a les dues a la mare per ser la mare jajaj i a la filla per la feinada

Carmen ha dit...

FELICITATS!! Qué bonic, Esther i Carla jo en vull un!!!, i amb Power point i tot, segur que es tan o més xuli que el últim que va disenyar.
Un petó ben fort,
Carmen

Mónica ha dit...

alaaaaaa, Carla felicidades!!!!! vaya kit!!!! Esther, tu hija ya tiene profesión y negocio, igual os retira!!!! besos a las dos

EL TALLER D'SCRAP ha dit...

Molt maco Carla!!! Un projecte molt bonic i molt ben treballat. Endavant!!! Una abraçada. Vanesa

Conchi ha dit...

Felicidades!!! Ya tengo ganas de verlo!! Seguro que es precioso.

Es una maravilla como pasito a pasito haces que el scrap vaya creciendo. Seguro que lo recordarás con mucho cariño.
Besotes