Pàgines

diumenge, 4 de gener del 2009

Taller Maica

El dia 20 de desembre vam anar al taller de la Maica de MdeMini fer un mini àlbum sobre els 7 dies més representatius de les festes de Nadal. Ens ho vam passar molt bé. L'àlbum és preciós com tot el que fa la Maica. Nosaltres hem decidit regalar-li a la meva mare. Tots els dies de celebració hem fet fotos per tal de poder donar-li l'àlbum ja ple. Això si, ella haurà d'escriure el diari. Les seves vivències i les seves impressions. El mateix dia que vam fer el taller vam aconseguir acabar l'àlbum. Fantàstic!!! Gràcies Maica.

El día 20 de diciembre fuimos al taller de Maica de Mdemini para hacer un mini album basado en el tema de los 7 días más representativos de las fiestas de Navidad. Nos lo pasamos genial. El álbum es precioso como todo lo que hace Maica. Nosotras hemos decidido regalárselo a mi madre. Todos los días de celebración hemos hecho fotos para así poderle dar el álbum lleno. Eso sí, ella tendrá que escribir el diario, sus impresiones, sus vivencias. El mismo día que hicimos el taller conseguimos acabarlo. Fantástico. Gracias Maica.




















4 comentaris:

BertaiPolete ha dit...

Quina il.lusió veure'l amb les fotos posades i tot (la que esteu parant la taula és preciosa). Jo tinc tantes fotos que no se per on agafar-les, però com molt tard el 15/1 ha d'estar acabat.
Un petó
Maica

Mónica ha dit...

FELIZ AÑOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
Tengo ganas de algún taller, avisadme si sabéis de alguno, ok?

Conchi ha dit...

Realmente os ha quedado precioso. Y Felicidades rerasadas "también" para Carla.
Besotes

Anònim ha dit...

Vaig aprendre molt