Pàgines

dimarts, 21 d’octubre del 2008

50 anys de casats

Els meus pares i avis de la Carla han celebrat 50 anys de casats. Ens feia il.lusió fer un àlbum d'scrapbooking en el qual hi haguéssin representats tots els familiars més propers i amics. Al final vam decidir fer una pàgina per cada persona o família i que cada un busqués fotos i penses un text. A partir del que la gent ens donava nosaltres hem anat elaborant les pàgines. Ha sigut un treball en equip 100%. Ens ho hem passat molt bé.


















3 comentaris:

sonia ha dit...

buuuuaaaaa quan el vegin fliparan. perque es nota l'amor amb el que s'ha fet. Jo recordo qua pels meus iaios quan encara no coneixia ni l'scrap tota la família els vem prepar un super álbum, va ser genial. És una molt bona excusa per juntar-te amb la família i passar una bona estona recodant moments viscuts. Aiiii això de les fotos és genial.
M'ha agradat molt el àlbum i el detall de que a cada pàgina hi hagi una dedicatòria m'encanta.

BertaiPolete ha dit...

Quin record tant únic i especial. És un gran projecte, d'aquells que només es fan en moments molt importants, i que es recorden sempre. Moltes felicitats per l'aniversari i per aquest preciós àlbum familiar.
Un petó
Maica

Carmen ha dit...

Quin treball més maco , tan per la feina de scrap, en la que m' agraden molt totes les etiquetes que heu fet, els detallets a cada LO, la disposició de les fotos, com el que m' impresiona pensar quina il.lusió li faria als teus pares/avis , veure a la gent estimada junta amb aquest àlbum.
felicitats, un dels regals més macus que et poden regalar: unes paraules d' amor i carinyo.
M' ENCANTA!!!!!!!
Petonets