Pàgines

dimarts, 12 d’agost del 2008

botigueta a Calella

Aquests últims dies hem anat a Calella de Palafrugell. Allí moltes vegades els nens posen paradetes per vendre coses que han fet ells. A la Carla sempre li ha agradat molt fer-ho. Aquest any vam pensar que seria una bona idea vendre mini àlbums d'scrapbooking perquè la gent hi enganxés les seves fotos i així donar a coneixer una mica més aquest hobby. Ella i els seus cosins van organitzar una tarda de botiga. Al començament ningú no s'hi acostava i vam pensar que no tindria èxit. Però passada una estona s'hi va anar acostant gent i gent i al final ho van vendre tot, tot. Si haguéssin tingut més coses també les haurien venut. Fins i tot van anar unes noies de Madrid que els hi va entussiasmar. Van fer signar a la Carla darrera de l'àlbum. La Carla els va dir que podien buscar informació per internet i trobarien moltes coses. Us posem algunes fotos de la paradeta. Va ser molt divertit.!!!


4 comentaris:

BertaiPolete ha dit...

Quina llàstima no haver-hi estat. Me n'hi vaig demà a passar el pont.
Carla, m'alegra molt tota aquesta feina de difusió que fas, amb l'ajuda de la mare. Ets una gran artista i comunicadora.
Endavant.
Un petó
Maica

Conchi ha dit...

Que envidia!!! Me recuerda a cuando me dejaban hacer eso. Es lo más divertido.

Y carla, es genial que hagas que el scrap se vaya conociendo. Me hubiese gustado ver sus caras, debían alucinar con las cosas tan bonitas que haces.

Un 10!!!

sonia ha dit...

Geniaaaaaal. Me'n recordo quan jo era petita i també posavem paradetes jejejeje.
Carla segur que t'ho vas passar genial, i no m'extranya que et féssin signar els treballs.

Anònim ha dit...

Que motivades noo??