Pàgines

dijous, 14 d’abril de 2016

Etiqueta de viatge

M’agrada preparar algun detallet que recordi uns dies especials quan fem una sortida amb les amigues. Aquesta vegada he preparat una etiqueta de viatge on anotar les dades personals si perds la maleta. He fet una transferència sobre cartolina blanca i la he enganxat sobre cartró.

Me gusta preparar algún detallito que recuerde unos días especiales cuando hacemos una salida con las amigas. Esta vez he preparado una etiqueta de viaje donde anotar los datos personales si pierdes la maleta. He hecho una transferencia sobre cartulina blanca y la he pegado sobre cartón.
  

Pel folrar la part posterior he utilitzat papers dissenyats per la Marisa Bernal i he estampat el nom de la propietària de la etiqueta.

Para forrar la parte posterior he utilizado papeles diseñados por Marisa Bernal y he estampado el nombre de la propietaria de la etiqueta. 


Per subjectar l’etiqueta a la maleta he utilitzat una cinta de cotó color cru i un ganxo platejat. Com que el cromat del ganxo no lligava amb la meva etiqueta l’he tenyit amb tintes d’alcohol.

Para sujetar la etiqueta he utilizado una cinta de algodón de color crudo y un gancho plateado.

Como el cromado del gancho no pegaba con mi etiqueta lo he teñido con tintas de alcohol.


3 comentaris:

Pat ha dit...

Me encanta, tan fino....xxx

Raquel Reyes ha dit...

És mooolt bonic i estic encantada amb el meu. Tu sempre tens detalls tan macos!!!! Petonets

Silvia Segura ha dit...

És una autèntica monada! !!