Pàgines

dimecres, 25 de novembre de 2015

El meu nou Diari Visual

Preparar un projecte des de zero és de les coses més divertides de l’scrapbooking. Pensar el projecte amb tots els seus detalls i aplicar les teves tècniques preferides, reutilitzar material que tenies guardat per una ocasió especial i reciclar un munt de coses que semblava que ja no tindria una segona oportunitat. Aquesta ha estat la base del meu nou Diari Visual. M’ho he passat fantàstic! Llançar-se i no tenir por perquè tot val.

Preparar un proyecto desde cero es de las cosas más divertidas del Scrapbooking. Pensar el proyecto con todos sus detalles y aplicar tus técnicas preferidas, reutilizar material que tenías guardado para una ocasión especial y reciclar un montón de cosas que parecía que ya no tendrían una segunda oportunidad. Esta ha sido la base de mi diario visual. ¡Me lo he pasado estupendo! Lanzarse y no tener miedo porqué todo vale.


 Per la estructura he utilitzat una caixa de galetes de les moltes que tinc guardades esperant el seu moment. La he retallat donant la forma d’àlbum i la he folrat amb paper de comptabilitat tintat amb noguerina (la meva segona passió).

Para la estructura he utilizado una caja de galletas de las muchas que tengo guardadas esperando. La he recortado dando la  forma del álbum y después la he forrado con papel de contabilidad tintado con nogalina (mi segunda pasión).I per decorar la tapa transferències de tot tipus: sobre roba, cartró, amb pintura i després tenyida amb noguerina,...de tot i més!

Y para decorar la tapa transferencias de todo tipo: sobre tela, cartón, con pintura y después teñidas con nogalina,.... ¡de todo y más!
 Les pàgines de l’àlbum estan fetes amb bosses de paper tallades i doblegades a la mida de l’àlbum.

Las páginas del álbum están hechas con bolsas de papel cortadas y dobladas a la medida del álbum.


 Un cosit amb corda molt fina subjecte les pàgines a l’estructura.

Un cosido con cuerda muy fina sujeta las paginas a la estructura. La contraportada folrada amb uns papers de la col·lecció  L'air du temps de Toga. Li he tret molt partit a aquesta col·lecció i és que tots m’agraden.

La contraportada forrada con unos papeles de la colección L'air du temps de Toga. Le he sacado un gran partido a esta colección y es que todos me gustan.


 A la primera pàgina una transferència sobre un full de llibre amb gesso.

En la primera página una transferencia sobre una hoja de libro con gesso.


 Per cobrir les pàgines interiors he enganxat fulls de llibre antic tenyit amb noguerina i altres amb tècniques de decoupage.

Para cubrir las páginas interiores he pegado hojas de libro antiguo teñidas con nogalina y otras con técnicas de decoupage.I ara a omplir el meu Diari Visual!

¡Y ahora a rellenar mi diario!

4 comentaris:

Aurora ha dit...

¡¡¡¡Ohhhhh!!!! ¡Que bonito, me encanta!

Silvia Segura ha dit...

És una autèntica meravella!!!!

Marta - Mi Scrap Lab ha dit...

ES-PEC-TA-CU-LAR!!

Rosa ha dit...

Una preciositat! Petonets