Pàgines

dimecres, 22 de juliol de 2015

Recuerdos en la nevera

A l’estiu tenim molts menjars amb amics, sopars a la fresca,… Durant tot l’any recordo aquestes trobades amb nostàlgia i aquest estiu he decidit fer alguna cosa perquè quedi constància d’aquestes dates.
 El pot de conserva, encara que és una simple eina de cuina, té molt encant. Hi pots conservar bons moments, estimació, records,… Amb un segell que tinc des de fa un munt he preparat els meus potets estiuencs.

En verano tenemos muchas comidas con amigos, cenas al fresco,... Durante todo el año recuerdo estos encuentros con nostalgia y este verano he decidido hacer algo para dejar constancia de estas fechas.
El tarro de conserva,  siendo una simple herramienta de cocina,  tiene mucho encanto. En él puedes conservar cariño, buenos momentos, recuerdos,... Con un sello que tengo desde hace un montón de tiempo he preparado mis tarritos veraniegos.


 El primer esdeveniment ha estat una paella amb amics de l’escola. He estampat el segell en paper d’aquarel.la de força gramatge perquè tingui consistència. He tornat a estampar la tapa sobre paper decorat. Pots aprofitar retalls de papers que t'han sobrat d'altres projectes. Ho he retallat i enganxat tot.

El primer evento ha sido una paella con amigos de la escuela. He estampado el sello en papel de acuarela de bastante gramaje para que tenga consistencia. He vuelto a estampar la tapa sobre papel decorado. Puedes aprovechar retales de papeles que te han sobrado de otros proyectos. Lo he recortado todo y pegado.
Per fer els detalls que he guardat al meu potet he utilitzat les D`cos velero i  estrella de mar de Toga. Que boniques són!

Para hacer los detalles que he guardado en mi tarrito he utilizado las D’cos velero y estrella de mar de Toga. ¡Qué bonitas son! Per recordar l’esdeveniment he retallat unes etiquetes amb el troquel etiqueta de Mahé i he transferit el text sobre paper decorat amb acetona. He lligat la etiqueta amb una cinta i he enganxat un iman darrera. Ha tenim un record a la nevera per tot l’any.

Para recordar la fecha he cortado unes etiquetes con el troquel etiqueta de Mahé y después he transferido el texto sobre papel decorado con acetona. He atado la etiqueta con una cinta, he pegado un imán detrás y ya tenemos un recuerdo en la nevera para todo el año.He utilitzat la mateixa idea per un sopar amb amigues. En aquesta ocasió he enganxat en cada pot la inicial amb el nom de cada una de les comensals i he adaptat l’etiqueta per l’ocasió: Nits d’estiu

He utilizado la misma idea para una cena de amigas. En esta ocasión he pegado en cada tarrito la inicial del nombre de cada una de las comensales y la etiqueta adaptada para la ocasión: Noches de verano..


Per la trobada anual de Fem Scrap, també els hi he preparat un potet per cada una. En aquesta ocasió com no podia ser d’una altra manera he utilitzat papers dissenyats per l’Alícia Artigas i la Marisa Bernal. Quin luxe d’amigues!

Para el encuentro anual de Fem Scrap también les he preparado un tarrito para cada una. En esta ocasión como no podía ser de otra manera he utilizado papeles diseñados por Alícia Artigas y Marisa Bernal. ¡Qué lujo de amigas que tengo!


3 comentaris:

Montse ha dit...

Quins potets més macos!! i quina bona idea!! una bonica manera de fer vius els bons records al llarg de tot l'any. Un petonet

farolilloazul ha dit...

Te han quedado muy bien, me encantan son monisimos, un saludo

MARTA ha dit...

Són preciosos, crec que em copiaré la idea....Molt bona idea !!!