Pàgines

dimarts, 28 d’abril de 2015

Un fin de semana especial

Aquest ha estat un cap de setmana molt especial. Gaudir de l’scrap, de les amigues i poder explicar la meva gran passió per les transferències.  I com m’agrada embrutar-me les mans! Pintura, gesso,… i la màgia de veure com una imatge passa d’un suport a un altre. 
Cada cop que preparo una transferència se’m desperta el cuquet del dubte…quedarà bé? Hauré encertat amb el medi? I el resultat sempre em sorprèn!!!! Suposo que és per això que m’agraden tant!!!! I n’he fet tantes i tantes… i no sé quines m’agraden més… Us en deixo unes quantes.

Este ha sido un fin de semana muy especial. Disfrutar del scrap, de las amigas y poder explicar mi gran pasión por las transferencias. Y ¡Cómo me gusta ensuciarme las manos! Pintura, gesso,… y la magia de ver como una imagen pasa de un soporte a otro. 
Cada vez que preparo una transferencia se me despierta el gusanillo de la duda… ¿Quedará bien? ¿Habré acertado con el medio? Y el resultado… ¡Siempre sorprendente!!!!!! Supongo que es por esto que me gustan tanto He hecho tantas y tantas….no se cual me gusta más…Os dejo unas cuantas.

Una cajita de pastillas

Una caracola sobre cartón y pintura acrílica

Gesso sobre página de libro antiguo

Gel médium 

Gesso sobre cartón ondulado 

La mariposa de Lídia sobre una caja de infusiones

Un bote de mermelada y pinturaEl diumenge vam fer un Make and Take en el que van poder fer aquest tag

El domingo organizamos un Make and Take en el que pudieron hacer este tag


 I també em fa il·lusió ensenyar-vos unes fotos amb algunes amigues.

Y también me hace ilusión enseñaros unas fotos con algunas amigas. I altres que em van fer quan estava gaudint de la vostra atenció.

Y otras que me hicieron cuando estaba disfrutando de vuestra atención.
 Fins i tot l’Alícia de Collage de Memòries em va fer un vídeo! Moltes gràcies!!!

¡Hasta Alícia de Collage deMemòries me hizo un vídeo! ¡Muchas gracias!


Moltes gràcies a tots per venir, per saludar, per gaudir i sobretot gràcies a Basic Crea per oferir-me la oportunitat de fer demostracions de producte al Hand Made Festival i  passar un cap de setmana genial!

Muchas gracias a todos por venir, por saludar, por disfrutar y sobre todo gracias a Basic Crea por ofrecerme la oportunidad de hacer demostración de producto y pasar ¡un fin de semana genial!

3 comentaris:

Aurora ha dit...

¡Que bien! Seguro que fue todo un éxito, me habría encantado estar allí

Alícia ha dit...

preciós tot!!!! i en directe més!!!!! un*

Raquel Reyes ha dit...

En directe es veia com ho gaudies !!! Les transferències una meravella !

Petonets