Pàgines

dimarts, 17 de març de 2015

Nexus+: pasión por el scrap

Aquest cap de setmana és molt especial! Tenim una cita a la Fira Scrap+ Sitges. Podrem viure un cap de setmana dedicat totalment al nostre hobby i a tot el que l’envolta.
Una de les activitats a la que tinc molta estimació és Nexus+, un taller, una conferència, una estoneta amb amigues,...no sé quin nom donar-li...una estoneta de scrap preparat amb molta il·lusió i amb molts detalls.

 ¡Este fin de semana es muy especial!. Tenemos una cita en la Feria Scrap+ Sitges. Podremos vivir un fin de semana dedicado al completo a nuestro hobby y a todo lo que le envuelve.
Una de las actividades a la que tengo mucho cariño es Nexus+, un taller, una conferencia, un rato entre amigas,…no sé qué nombre darle…un ratito de scrap preparado con toda la ilusión y con muchísimos detalles.


El dissabte 21 de març a les 20:30h impartirem un taller sobre fotografia i la crònica a l’scrap. La Sílvia Lladó ens explicarà molts secrets sobre la fotografia, La Esther Segura-Illa ens parlarà sobre la crònica a l’scrap i l’Alícia Artigas ens ha preparat un Make and Take amb els seus papers de la col·lecció “Desfile floral”, preciós!
Podrem imprimir alguna foto amb la impressora Fuji Instax Share Sp i rebrem un diploma dissenyat per la MarisaBernal.
I com que es farà una mica tard soparem una miqueta mentre parlem amb les amigues.
Un plan fantàstic per acabar un dia de fira!
Tota la informació aquí.

El sábado 21 de marzo a las 20:30h impartiremos un taller sobre fotografía y la crónica en el scrap. Sílvia Lladó nos hablará de fotografía, Esther Segura-Illa os hablará de la crónica y Alícia Artigas nos ha preparado un Make and Take con sus papeles de la colección “Desfile floral”, ¡precioso!
Podremos imprimir alguna foto con la impresora Fuji Instax SHARE SP y recibiremos un diploma diseñado por Marisa Bernal.
Y cómo se hará un poco tarde cenaremos un poco mientras charlamos con las amigas. ¡Un plan estupendo para acabar un día de feria!
Toda la información aquí.