Pàgines

dimarts, 16 de desembre de 2014

Ets molt especial

Fer anys a vegades resulta una mica difícil però si algú et prepara una targeta amb una etiqueta que et diu “Ets molt especial” la cosa canvia….
Amb uns segells de Creativitart preciosos he fet aquesta targeta. He utilitzat la meva combinació de colors preferida: blanc i beix.

 Hacer años a veces resulta un poco difícil però si alguien te prepara una tarjeta con una etiqueta que te dice “Eres muy especial” la cosa cambia...
Con unos sellos de Creativitart preciosos he hecho esta tarjeta. He utilizada mi combinación de colores preferida: blanco y beige.


He estampat els molinets de vent en cartolina blanca, els he retallat i els he enganxat amb adhesiu 3D sobre la targeta. El pal del molinet és un escuradents.

He estampado los molinillos de viento en cartulina blanca, los he recortado y los he pegado con adhesivo 3D sobre la tarjeta. El palo del molinillo es un palillo.


 I la targeta emmarcada sobre una cartolina de color beix i decorada amb corda.

Y la tarjeta enmarcada sobre una cartulina de color beige y decorada con cuerda.


2 comentaris:

Rosa ha dit...

És una preciositat! Així fins i tot dóna gust fer anys. Molts petons

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷSeshatƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ha dit...

No me importaría cumplir años recibiendo una postal como ésta. ¡Siempre me han encantado los molinillos! El letrero con esos cordeles... es alucinante. Una tarjeta perfecta y preciosa. Un abrazo.