Pàgines

dilluns, 15 de setembre del 2014

Taller a quatre mans: Marisa Bernal i Esther Segura-Illa

El dissabte 20 de setembre la Marisa Bernal i jo impartirem un taller a 4 mans a la botiga Art-it (Av. 301, número 12) de Castelldefels.
A partir de la nova col·lecció “Alejandría” de Marisa Bernal hem preparat un taller on la enquadernació creativa i les transferències van de la ma.
A partir d’una planxa de cartró realitzarem una estructura de enquadernació creativa dissenyada especialment pel projecte. Aplicarem varies tècniques de enquadernació.
Aprendrem a transferir imatges sobre diferents suports amb diferents medis i resultats sorprenents. I decorarem l’estructura creativa amb totes les imatges que haguem transferit.
Si vols compartir aquest dia pensat per tu, t’esperem!
Horari: de 10:00 a 13:00 (Marisa)
             i de 16:30 a 19:30 (Esther)
El preu de cada taller és de 35€ i el pack dels 2 tallers 60€
Per apuntar-vos envieu un email a scrap@art-it.es o bé truqueu al 670307072

El sábado 20 de septiembre Marisa Bernal y yo impartiremos un taller a 4 manos en la tienda Art-it (Av. 301, número 12) de Castelldefels.
A partir de la nueva colección “Alejandría” de Marisa Bernal, hemos preparado un taller en el que la encuadernación creativa y las transferencias van de la mano.
A partir de una plancha de cartón realizaremos una estructura de encuadernación creativa diseñada especialmente para el proyecto. Aplicaremos varias técnicas de encuadernación. Aprenderemos a transferir imágenes sobre diferentes soportes con diferentes medios y resultados sorprendentes. Y decoraremos la estructura creativa con todas las imágenes que hayamos transferido. Si quieres compartir este día pensado para ti, ¡te esperamos!
Horario: de 10:00 a 13:00 (Marisa)
               y de 16:30 a 19:30 (Esther)
El precio de cada taller es de 35€ y el pack de los 2 talleres 60€
Para apuntaros enviad un email a scrap@art-it.es o bien llamad al 670307072


2 comentaris:

Silvia Segura ha dit...

Quina bona pinta, segur serà genial!!!

Silvia ha dit...

Quin luxe!!!!! una abraçada molt gran!!!!