Pàgines

dimarts, 31 de juliol de 2012

25 estius junts

Arriba l’estiu. Els dies s’allarguen, fa calor i la vida fa un tomb. A casa aquesta estació marca un abans i un després.

Seguint el tutorial que la Rosa va preparar pel concurs de Scrapbloc he elaborat un mini àlbum dels 25 estius que el meu marit i jo hem passat junts.
La Kristina per la revista Más Papel ens va suggerir parlar de l'estiu. I aquest és el meu projecte. 

Llega el verano. Los días se alargan, hace calor y la vida da un giro. En casa esta estación marca un antes y un después.
Siguiendo el tutorial que Rosa preparó para el concurso de Scrapbloc he elaborado un mini álbum de los 25 veranos que mi marido y yo hemos pasado juntos.
Kristina para la revista Más Papel nos sugirió hablar del verano.  I este es mi proyecto. A cada pàgina he buscat una foto representativa i un record. M'hagués agradat que sortissim tots a la foto però a vegades no és possible. Sempre hi ha algú que ha de fer la foto...
He establert una plantilla que he repetit a totes les pàgines.

En cada página he buscado una foto representativa y un recuerdo. Me hubiese gustado que saliésemos todos en la foto pero a veces no es posible. Siempre hay alguien que tiene que hacer la foto...
He establecido una plantilla que he repetido en todas las páginas.Un dels elements que he utilitzat per decorar és un cor. He anat variant el material i les tècniques: embossing, enquadernador, fusta, roba,...

Uno de los elementos que he utilizado para decorar es un corazón. He ido variando el material y las técnicas: embossing, encuadernador, madera, tela,...
He dissenyat l'etiqueta de la data amb el programa Inkscape, que és gratuit i us el podeu descarregar aquí.

He diseñado la etiqueta de la fecha con el programa Inkscape, que es gratuito y os lo podéis descargar aquí.He recordat tantes coses! He tingut tot tipus de sentiments... Ha sigut un projecte ple de vida!

¡He recordado tantas cosas! He tenido todo tipo de sentimientos... ¡Ha sido un proyecto lleno de vida!


I aquí teniu la revista


Y aquí tenéis la revista


Material: Cartró ondulat fi, Papers October Afternon i Basic Grey. Per enganxar els Glue Dots mini. Per decorar brads de Toga, cinta adhesiva de Daily Like, números de cartró de Blokum  i cinta de The Scrap House. Per fer figures troquels de Mahé, Toga i Cuttelbug.

Material: Cartón ondulado fino, papeles October Afternon y Basic Grey. Para pegar los Glue Dots mini. Para decorar brads de Toga, cinta adhesiva de Daily Like, números de cartón de Blokum i cinta de The Scrap House. Para hacer figuras troqueles de Mahé, Toga y Cuttelbug.

7 comentaris:

Cuchy ha dit...

Una manera preciosa de juntar todos esos recuerdos. Me gusta mucho.
Besos

Raquel Martín ha dit...

M'encanta. Per mirar i remirar, està ple de records i de detalls.
Gràcies per compartir, i felicitats!

Capitanaluna ha dit...

Precioso!! Unos detalles estupendos y unos colores muy bien combinados.

Montse ha dit...

Guauuuuuuuuuu, què maco!!! i quina idea més bonica. M'agraden molt els detallets dels cors i la targeta amb les sensacions, sentiments... Un petonet i bon estiu!

Carmen ha dit...

Un treball maquíssim, segur que ple de seniment.
Petons
Carmen

Fabiola ha dit...

Me ha encantado visitar tu blog. Entradas con información muy interesante. Le recomiendo de un sistema de plastificado en http://www.fagraf2000.es es un servicio de laminado de artes gráficas.

Judy ha dit...

m'encanta!!!!
Un mini molt emotiu pel contingut... i combinat perfectament.. es precios!!
Petons ^^