Pàgines

divendres, 29 de juny de 2012

Felicitats Laia!

Felicitats Laia!
La Laia ha fet 30 anys! Com acostuma a passar, no teníem cap idea de què regalar-li i al final li vam preguntar. Diners! Que lleig! No m’agrada gens regalar diners. A partir d’aquest punt vaig decidir que havia de fer una targeta per posar els diners. Així queda més guarnit. Vaig doblegar la cartolina per la meitat, a la banda esquerre hi vaig enganxar un sobre per guardar els diners.  I aprofitant la targeta vaig pensar que segurament li faria il·lusió que la gent que vingués a la festa li escrivís alguna cosa de record per tant no podia faltar una llibreta. 

¡Laia ha celebrado su 30 cumpleaños!
Como acostumbra a pasar, no teníamos ninguna idea de que regalarle y al final se lo preguntamos. ¡Dinero! ¡Qué feo! No me gusta nada regalar dinero. 
A partir de este punto decidí que tenía que hacer una tarjeta para poner el dinero. Así, al menos, quedaría un poco más decorado. Doblé la cartulina por la mitad, al lado izquierdo pegué un sobre para guardar el dinero. Y aprovechando la tarjeta pensé que seguramente le haría ilusión que las personas que viniesen a la fiesta le escribiesen alguna cosa de recuerdo por lo tanto no podía faltar una libreta.

3 comentaris:

Marbel ha dit...

Una targeta molt bonica, els papers són preciosos. Un bon detall. Un petó.

MARTA ha dit...

M'encanta i la meva filla es diu Laia o sigui que m'agrada encara més.

silviabijou ha dit...

Bonica i delicada, m'encanta!!!petonets