Pàgines

dilluns, 25 de juliol del 2011

Scrap i vacances

Per a moltes de nosaltres arriben les vacances i anem pensant que tindrem alguna estoneta per fer scrap. Si és així una bona opció és imprimir un tutorial i començar a treballar.
Aquests dies Scrapbloc ha presentat el seu 11 concurs. Podeu imprimir el tutorial que ha preparat Prito i començar el vostre àlbum. A la tornada el presenteu i podeu guanyar un fantàstic premi!.


Para muchas de nosotras llegan las vacaciones y estamos pensando que seguro tendremos algún ratito para hacer scrap. Si es así una buena opción es imprimir un tutorial y empezar a trabajar. 
Estos días Scrapbloc ha presentado su 11 concurso. Podéis imprimir el tutorial que ha preparado Prito y empezar vuestro álbum. A la vuelta lo presentáis y ¡podéis ganar un fantástico premio!.



Si no sabeu quin material emportar-vos aneu al blog de l'Elena i segur que tindreu moltes idees per preparar el vostre maletí de vacances.

Si no sabéis que material llevaros id al blog de Elena y seguro que tendréis muchas ideas para preparar vuestro maletín de vacaciones. 


No ens hi podrem resistir. Ens ho posen tan fàcil!  Animeu-vos!!!

No nos podremos resistir. ¡Nos lo ponen tan fácil! ¡Animaros!

1 comentari:

Elena ha dit...

I tampoc ens hem d'oblidar de la teva llibreta!!!
Jo ja la tinc quasi acabada, aviat pujo les fotos!
Ptns!!