Pàgines

dijous, 16 de juny de 2011

Curs iniciació

Els dies 4, 5, 6 i 7 torno a fer un curs d'iniciació a The Scrap House. Farem dos àlbums i una llibreta amb tres tipus diferents d'enquadernació. Estamparem, embossing fred i calent, utilitzarem diferents tipus de màscares, UTTE... Abans de marxar us donaré un resum de les tècniques bàsiques de l'scrap.
Si només vols fer un dels projectes també ho pots fer, truca a la Roser. El dilluns serà un àlbum de viatge on treballarem les tècniques bàsiques, el dimarts un àlbum acordeó per treballar tot tipus de màscares i el dimecres i dijous una llibreta que la decorarem amb estampacions bàsiques i altres més elaborades.

El día 4, 5, 6 y 7 vuelvo a hacer un curso de iniciación en The Scrap House. Haremos dos álbumes y una libreta con tres tipos diferentes de encuadernación. Estamparemos, haremos embossing frío y caliente, utilizaremos diferentes tipos de máscaras, UTTE... Antes de irnos os daré un resumen de las técnicas básicas del scrap.
Si solo quieres hacer un proyecto también lo puedes hacer, llama a Roser. El lunes será un álbum de viaje donde trabajaremos las técnicas básicas, el martes un álbum acordeón para trabajar todo tipo de máscaras y el miércoles y jueves una libreta que la decoraremos con estampaciones básicas y otras más elaboradas.1 comentari:

silviabijou ha dit...

Que xulo!!! segur que aprenent un munt amb aquesta profe tant generosa i detallista!!!