Pàgines

dissabte, 5 de juny del 2010

Pàgina


Feia molt temps que no treballava una pàgina i la veritat és que resulta divertit i més ràpid. Tenia moltes ganes de fer scrap amb aquesta foto que és força dolenta però a mi em diu moltes coses i com que no n'hi ha una de millor.... Per decorar he utilitzat una decoració que ha fet la Maica i que ven a M de Mini. Els dissenys són preciosos i la qualitat com ja és característic en ella impecable. Gràcies Maica, gràcies a tu podem tenir decoracions per scrap fetes en català i castellà.

Hacía mucho tiempo que no trabajaba una página y la verdad es que resulta divertido y más rápido. Tenía muchas ganas de hacer scrap con esta foto que es bastante mala pero a mi me habla de muchas cosas y como que no hay otra mejor.... Para decorar he utilizado una decoración que ha hecho Maica y que las vende en M de Mini. Los dineños son preciosos y la calidad como ya es característico en ella impecable. Gracias Maica, gracias a ti podemos tener decoraciones para scrap hechas en catalán y castellano.

3 comentaris:

BertaiPolete ha dit...

La pàgina és preciosa, i per experiència et dic que la qualitat de la foto és el meeeeennys important. I, com no, moltes gràcies per incloure-hi una etiqueta meva.
Un petó
Maica

Sílvia Scrapbloc ha dit...

És molt maca! i la decoració de la Maica queda genial.
A mi la foto em sembla estupenda.
Petons. Sílvia

Carmen ha dit...

T' ha quedat preciosa. hi han moments que no s' obliden mai!!!!!!!
petonets,
Carmen