Pàgines

dissabte, 25 de juliol de 2009

Agraïments

Aquests dies com us he anat comentant han estat molt especials amb celebracions diverses amb família i amics. He tingut moltes sorpreses i voldria fer una referència algunes d'elles. La primera sorpresa va ser al matí del dia del meu aniversari quan vaig mirar a bloglines les novetats. Veig que la Maica ha penjat una novetat i obro el seu blog.....Sorpresa la Maica ha penjat una pàgina digital que em felicita. Em vaig emocionar de veritat. Quina alegria!

Estos días como os he ido comentando han sido muy especiales con celebraciones diversas con la familia y los amigos. He tenido muchas sorpresas y querría hacer una referencia a algunas de ellas. La primera sorpresa fue la mañana del día de mi cumpleaños cuando miré a bloglines las novedades. Veo que Maica ha colgado una novedad y abro su blog.. Sorpresa!!! Maica ha colgado una página digital para felicitarme. Me emocioné de verdad. !Qué alegria¡

Aquells dies van venir unes amiges a fer scrap (no poso el seu nom perquè no se si els hi agradaria) i també em fan un obsequi especial fet per elles! M'encanta quan la gent fa coses a ma pels altres. Per mi aquests regals tenen un no se què especial que m'emocionen.

Esos mismos días unas amigas vinierosn a hacer scrap (no pongo esu nombre porqué no se si les gustaría) y también me hicieron un obsequio especial hecho por ellas!!!! Me encant cuando la gente hace cosas a mano para los demás. Para mi estos regalos tienen un no se que especial que me emocionan.

Uns dies després una altra amiga que hem passat dies d'scrap amb carretó del mercat inclòs (ella ja sap què vull dir) també m'ha fet una targeta molt especial

Unos días después otra amiga con la cual hemos pasado días de scrap con carrito de la compra incluíco (ella ya sabe que quiero decir) también me ha hecho una targeta muy especial!!!


I per últim un altre regal que m'encanta: una sorpresa amagada dins una capsa!!!!! Que bonic! Ho he penjat a la porta de l'habitació d'scrap. Què us sembla?

Y por último otro regalo que me encanta: una sorpresa escondida en una caja!!!! Qué bonito! Lo he colgado en la puerta de la habitación de scrap. ¿Qué os parece?Gràcies a totes per aquests detalls tan personals. M'heu fet molt feliç.!

Gracias a todas por estos detalles tan personales. ¿Me habéis hecho muy feliz!

1 comentari:

tesa ha dit...

¡Muchas felicidades!. ¡Te deseo lo mejor!.
Besos.