Pàgines

dilluns, 8 de juny del 2009

Taller amb la Sílvia Segura






Fa uns dies vam anar a Sant Joan de Vilatorrada (prop de Manresa) a fer un curs al taller de la Sílvia Segura. Va ser interessantíssim!. Sap moltíssimes tècniques i a cada un dels projectes que prepara pels tallers n'aplica vàries. A més a més fa uns collarets preciosos per vendre. Com us podeu imaginar no vaig poder resistir-me a la tentació.


Hace unos días fuimos a Sant Joan de Vilatorrada (cerca de Manresa) para hacer un curso en el taller de Sílvia Segura. ¡Fue interesantísimo! Sabe muchísimas técnicas y en cada uno de sus proyectos que prepara para los talleres aplica varios. Además hace unos collares preciosos para vender. Como os podéis imaginar no pude resistirme a la tentación.



6 comentaris:

Carmen ha dit...

Ens ho vam passar molt bé!!!! La Sílvia ens va ensenyar moltes coses i molt xulis.
Vam passar una bona tarda. Ho hem de repetir.
Petons,
Carmen

PLUJA D'SCRAP ha dit...

Fa molt temps que seguim el vostre blog. Ens encanta a la meva filla Aina i a mi. Nosaltres també tenim un blog (plujadscrap.blogspot.com) Els dilluns sempre mirem si hi heu penjat alguna cosa nova.Aquest taller que mostreu és maquíssim. Podríeu donar més detalls? Es una botiga que hi ha a aquest poble?Gracies

BertaiPolete ha dit...

Que divertit que es veu. Ja m'ho penso que vàreu passar una estona molt agradable. És un projecte del tot diferent i simpàtic.
Un petó
Maica

Anònim ha dit...

Moltes gracies pels teus comentaris en el meu blog, Esther. Com anem? Tens algun fil que va a Canadà aquest any? Espero que esteu tots bons. Una abraçada i que vagi molt bé! ;D

Anònim ha dit...

aie! i records a la Carla,
desde luego! :D

Mireia Sala ha dit...

Molt xulo !!
Enhorabona a la Sílvia pel taller, segur que us ho vau passar molt bé.
Petons