Pàgines

dimarts, 17 de febrer del 2009

Amigues

De tant en tant m'agrada convidar amigues a casa i organitzar una trobada per fer alguna cosa de scrap. Aquesta vegada la Carla i Jo vam preparar un miniàlbum acordion amb butxaques i tags. Em feia il.lusió que cada una dediqués aquest treball a ella mateixa.




De vez en cuando me gusta invitar amigas a casa y organizar una crop para hacer algo de scrap. Esta vez, Carla y Yo preparamos un mini álbum acordeón con bolsillos y tags. Me hacía ilusión que cada una lo hiciese sobre ellas mismas.






L'àlbum té quatre tags. El primer el vam dedicar a escriure paraules que vam retallar d'un llibre vell. Aquestes paraules havien de tenir un significat a la nostra vida.




El álbum tiene cuatro tags. El primero lo dedicamos a escribir palabras que recortamos de un libro viejo. Estas palabras habían de tener un significado en nuestra vida.




Els altres tres tags havien de tenir una foto nostra. Una de quan erem molt petites, una altra d'adolescents o joves i una altra de madures.




Los otros tres tags habían de tener una foto nuestra. Una de cuando éramos pequeñas, otra de adolescentes o jóvenes y otra de maduras.

Amb el Photoshop hem preparat una etiqueta per cada un dels tags. En aquesta etiqueta voliem que s'hi anotés informació que fes evident fets que passaven quan es va fer la foto.
Con el Photoshop hemos preparado una etiqueta para cada uno de los tags. En esta etiqueta queríamos que anotaran información que hiciese evidente hechos que se vivían cuando se hizo la foto.










Vam tallar tots els papers. Tots eren de la mateixa col.lecció de K Company però vam procurar que la combinació fos diferent a tots. Ja ho teniem tot preparat i esperavem el dia amb il.lusió.
Cortamos todos los papeles. Todos eran de la misma colección de K Company pero procuramos que la combinación fuera diferente para cada una. Ya lo teníamos todo preparado y esperábamos el día con ilusión.

2 comentaris:

Carmen ha dit...

Us ha quedat molt maco!!!! que delicades i quina sort tenen les amigues, s'ho deuen passar BOMBA i la Carla no vegis quin i.lu que li deu fer. La frase també molt interessant
La portada m'encanta, son segells o es el paper?.
Una abrasada,
Carmen

BertaiPolete ha dit...

És un projecte dels que a mi m'agraden, pensat i dedicat, una idea molt agradable per compartir amb un grup d'amigues i poder-les- hi ensenyar el mon de l'scrapbooking.
Un petó
Maica