Pàgines

dijous, 6 de novembre del 2008

Taller Donna Downey

El diumenge passat la Roser de The Scrap House juntament amb la Lisa van organitzar un taller amb la Donna Downey super xulo. Agraïm molt tot l'esforç i la paciència que van tenir totes dues. Ens va agradar molt també que vam trobar moltes amigues i també vam coneixer a gent de la resta d'Espanya que no coneixiem personalment, encara que les coneguéssim mirant els seus blogs. (Ana Manzana, Angelita, Silvia, Vanessa, Anna, Nani, Maica, Mireia Sala, Mireia Camp, Mireia Carbonell, Mónica, Maite, Maria (la filla de la Roser), ......i moltes altres que no recordo el nom. Esperem retrobar-nos aviat.



Quan vam arribar a casa, la Carla es va posar a acabar l'àlbum i ahir el va acabar.
Les que vau fer el taller veureu que està una mica diferent i és perquè a la Carla (i a mi tampoc) no li va agradar gaire l'estampat de la roba i per tant la va treure. Per substiuir-la va posar trossos de paper que havien quedat.














































































6 comentaris:

BertaiPolete ha dit...

Que maco, Carla.
El meu també m'agrada molt, però està per acabar. Li he posat Estiu de títol i és clar, ara no tinc ganes d'imprimir les fotos. Que hi farem...

Mariangeles M ha dit...

¡¡Qué chulo!!

Conchi ha dit...

Carla, te ha quedado genial!! Y le has dado un toque personal, muy tuyo. Y con esas fotos tan bonitas.

Fue divertido!! Lo pasamos genial!!

Carmen ha dit...

molt maco i divertit, els papers m' encanten i que curiós lo del paper de diari!!, les fotos molt chules. Us ho vau passar genial, segur.
Petonets,
Carmen

Liana ha dit...

Que proyecto tan bonito!

Nayheli ha dit...

Qué precioso trabajo!!!

Saludos desde México.