Pàgines

dimarts, 4 de juliol del 2017

Dilluns de tècniques a Scraphouse Sarrià

Ja fa un any que tinc la gran sort de tenir una botiga de scrap molt a prop de casa meva. La Júlia és l’ànima d’aquest espai acollidor que respira creativitat amb un ambient molt agradable i relaxat.

Ya va a hacer un año que tengo la gran suerte de poder tener una tienda de scrap muy cerca de mi casa. Júlia es el alma de este espacio en el que se respira creatividad con un ambiente muy agradable y relajado.

Aquesta primavera hem organitzat uns tallers expres d’una hora de durada, en el que hem realitzat mini projectes aprenent diverses tècniques. L’objectiu ha sigut passar una bona estona, aprendre alguna cosa nova i emportar-nos alguna cosa acabada a casa. Ho hem aconseguit! A més hem conegut moltes persones! No podem demanar més!

Durante esta primavera hemos organizado unos talleres expres de una hora de duración en el que hemos realizado mini proyectos aprendiendo distintas técnicas. El objetivo ha sido pasar un buen rato, aprender algo nuevo y llevarnos algo acabado a casa. ¡Lo hemos conseguido! ¡Además hemos conocido un montón de personas! ¡Más no podemos pedir!

Aquests han sigut els projectes que hem fet cada dilluns:

Estos han sido los proyectos que hemos hecho cada lunes:

Desitjo que us hagin agradat!

¡Deseo que os hayan gustado!

Bon estiu!

¡Feliz Verano!

1 comentari:

Papelería Tamayo Legazpi 4 Donostia Guipuzcoa ha dit...

Pues cada uno de ellos es delicado y bonito y las técnicas muy útiles y variadas. Son muy afortunadas quienes hayan asistido. xxx